Centrale Verwarming

Of u nu reparaties aan uw oven of ketelsysteem nodig heeft, onze vriendelijke en volledig gelicentieerde technici staan ​​24/7 voor u klaar met verwarmingsreparatieservice.

Lees Meer

Boiler Installatie

Loodgieter Hoogeveen heeft in de loop der jaren duizenden boilers gerepareerd in de omgeving van Hoogeveen.  Loodgieter Hoogeveen heeft de meeste voorkomende reparatie-onderdelen voor warmwaterboilers om elk probleem op te lossen.

Lees Meer

Keukens & Badkamers

Een probleem in de keuken of badkamer kan het hele huishouden treffen. Gelukkig Loodgieter Hoogeveen bellen voor al je keuken en badkamer reparaties- en installatiebehoeften.

Lees Meer

Gas & Olie Veiligheid

We kunnen een schatting geven om gasfornuizen, buitengrills, drogers, open haarden en meer toe te voegen. We hebben personeel dat volledig is opgeleid in alle soorten gaswerk en installatie.

Lees Meer

Afwatering Service

Wil jij ook je voeten droog houden? Regenwater moet natuurlijk goed afgevoerd worden en dat kunnen wij voor u verzorgen! Onze loodgieters hebben ruime ervaring met het aftappen en helpen u graag verder.
Lees Meer

Afvoer Reiniging

Bel Loodgieter Hoogeveen om uw leidingen, afvoeren en rioolleidingen te inspecteren en eventuele noodzakelijke reparaties en vervangingen uit te voeren.

Lees Meer

Water Voorziening

Uw watervoorziening is een essentieel onderdeel van de bouwtechniek. Of het nu gaat om een ​​woning, een bedrijfspand of een verbouwing, een watervoorziening is altijd belangrijk. Heeft u problemen met uw watervoorziening? Aarzel niet om ons te contacteren!

Lees Meer

Gas Lek Detectie

Een lek in uw gasleiding is geen zaak die u in eigen hand moet nemen. Bel de professionals van Loodgieter Hoogeveen, waar we onze jarenlange ervaring in gasleidinglekdetectie kunnen inzetten.

Lees Meer

Loodgieter Service

Voor alle sanitair gerelateerde problemen kunt u bij ons terecht! Het is dringend? Maak dan gebruik van onze spoedservice. Heb je wat meer tijd te verliezen? Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website!
Lees Meer

24/7

Spoed Service

Neem nu contact op!

Offerte aanvragen

Ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

sidebar-cta-repairs
sidebar-cta-careplan
sidebar-cta-installations

Bel ons vandaag nog

Wij zijn hier voor al uw loodgieter problemen!

Neem nu contact op